Alapítók

Alapítók

Kik vagyunk?

Két elkötelezett szakember, két, gerincspecialista gyógytornász, akik rajonganak a hivatásukért és mindig szeretettel, odafigyeléssel, empátiával és pozitív támogatással foglalkoznak vendégeikkel, pácienseikkel. Mindketten a prevencióban is tevékenykednek edzőként és betegekkel is foglalkoznak gyógytornászként, így széles rálátásuk van a mozgásrendszer működésére, mozgáskoncepciójuk az alapoktól egészen a sportoló szintig képes vezetni a vendégeket. Tudományos alapokra épített, mindig szakszerű, az egyéni sajátosságokat maximálisan figyelembe vevő, mindezek mellett élvezhető, szórakoztató és vidám tréningeket vezetnek. Természetesen saját maguk is rendszeresen sportolnak, így a szakmai alaposság a saját edzéseiken is megszerzett rutinnal párosul.

Fogadjátok szeretettel bemutatkozásukat!

AlmasyCsilla

Almásy Csilla

gerincterapeuta gyógytornász

Szakterületem a gerinc és a stabilizáció, valamint a fasciális szemléletű mozgás- és manuális terápiák.

Ennek köszönhetően kezdett el kerülgetni munkám során a várandósság és az azt követő regeneráció kérdése, mivel nagyon sok anyuka szenved derékfájástól és egyéb mozgásszervi problémáktól a várandósság alatt és a szülést követően. Tapasztalatom, hogy az édesanyák eléggé magukra vannak hagyva e tekintetben, minden segítség a baba gondozásához kapcsolódik, de a saját testük regenerációjához nem rendelkeznek a szükséges információkkal, pedig a minél korábbi rehabilitáció megkezdése kulcsfontosságú a későbbi egészségi állapot tekintetében. Rengeteg kutatás zajlik a várandósság és szülés körüli eseményekről és a különféle terápiás lehetőségekről, melyeket folyamatosan figyelemmel kísérve dolgoztam ki terápiás és tréningmódszereimet.

A várandósság alatti aktív életmód, majd a szülést követő minél korábbi rehabilitáció nagy segítséget jelent az anyukáknak ezekben a kihívásokkal teli időszakokban.
Sok mindennel foglalkozom, de azt hiszem, az egyik legszebb mind közül az édesanyák segítése.

KissMonika

Kis Mónika

gyógytornász, gerinctréner

Az életem, a munkám, a hobbim a mozgás, a mozgás tanítása, gyakorlása, segítése.

Hiszek a mozgás gyógyító, megelőző erejében. Mindehol és mindenkor. Speciális szakterületem a gerinc gyógyítása, a funkcionális szemléletű sport és rehabilitációs tevékenység gyakorlása. Két gyermekemmel történő várandósságom alatt is fontosnak tartottam a testmozgást amellett, hogy érdeklődve és tisztelettel figyeltem a testem és lelkem változásait. Szembesültem én is sok olyan jelenséggel és problémával, melyekkel a várandós nők nagy része találkozik. Időnként bizonytalan voltam, akadtak félelmeim, de a mozgás és az ebbe vetett hitem átsegítettek a nagy kérdéseken.

Nagyon szép feladatnak és hivatásnak érzem hogy most a tapasztalataimat a tudásommal ötvözve, segíthetek a nőknek életük egyik legszebb feladatának megélésében.